Menu
Jadłospis

 

22-26.07.2019

 

PONIEDZIAŁEK: 

 

Śniadanie: Pieczywo pszenne i graham (40g)1,3,6,7,11, szynka wiejska (30g), pomidor (50g), herbata z cytryną  (200ml).

Obiad: Zupa ogórkowa z ziemniakami (250g)9,  potrawka z kurczaka z ryżem i warzywami  (100g),  kompot  wieloowocowy (150ml).

Podwieczorek : ½ bułki (25g)1,3,6,7,11, wędlina (20g), rzodkiewka (50g).

 

WTOREK:

 

Śniadanie: Pieczywo pszenne i graham (40g) 1,3,6,7,11, kiełbaski drobiowe (30g), ketchup (20g), ogórek zielony (50g), herbata z cytryną (200ml).

Obiad: Zupa pomidorowa z makaronem (250g)1,9,  kotlet mielony (60g)1,3, ziemniaki  z koperkiem (100g), mizeria (50g), kompot  wieloowocowy (150ml).

Podwieczorek: Mus owocowy (150g)

 

ŚRODA:

 

Śniadanie : Pieczywo pszenne i razowe (40g)1,3,6,7,11, wędlina drobiowa (30g), pomidor (50g), herbata z cytryną  (200ml).

Obiad: Zupa żurek z ziemniakami (250g)9, pierogi z owocami  i polewą (150g)1,  kompot  wieloowocowy (150ml).

Podwieczorek: Ciasteczka mussli

 

CZWARTEK:

 

Śniadanie : Bułka pszenna i razowa (40g)1,3,6,7,11, pasta warzywna  ze szczypiorkiem (30g), pomidor (50g),  herbata z cytryną (200ml).

Obiad: Zupa krem z brokuła z grzankami (250g)1,9,  pulpety drobiowe w sosie pomidorowym(60g)1,3, kasza jęczmienna (100g)1, surówka z kapusty młodej z marchewką (50g),  kompot  wieloowocowy (150ml).

Podwieczorek: Kisiel z owocami  (100ml)

 

PIĄTEK:

 

Śniadanie :  Baton pszenny (40g), herbata z cytryną (200ml), dżem  owocowy niskosłodzony (30g).

Obiad: Zupa jarzynowa(250g)9,  kotlety rybne (60g)1,3,4, ziemniaki z koperkiem (100g), surówka z kapusty kiszonej (50g), kompot  wieloowocowy (150ml). 

Podwieczorek: Świderki kukurydziane

 

 

*Z przyczyn technicznych oraz logistycznych zastrzegamy sobie prawo dokonywania drobnych zmian w jadłospisie.

 

Strefa rodziców
Wprowadź dane, aby zobaczyć zdjęcia.
Wydarzenia i aktualności
Słowo bł. Edmunda....

Jak w każdym smutku pokrzepiasz

mnię nadzieją bliskiej pociechy,

tak w dniu pociechy uzbrój mnię

gotowością na wszelkie przygody